Tilbud til skoler

Styrk dine elevers kreative udfoldelser samt mødet med kunsten i hverdagen gennem kunstneriske processer, workshops, billedkunstværksted, gallerivandringer med mulighed for at fordybe sig i egne eller andres værker på lærende, inspirerende og interagerende måder.

Erfaringen og undervisningen I får med hos Papero kan tages videre tilbage til undervisningen og give inspiration til hvilke muligheder, der er både for lærere og eleverne, til at bruge kunsten som et eksta led i undervisningen og til den visuelle kommunikation i hverdagen.

Vi har faciliteterne til, at eleverne kan få en oplevelse i og uden for skolen både på værkstedet i Nansensgade eller ved et besøg på skolen, alt efter jeres behov og ønsker i en skemalagt hverdag.
Nedenfor kan I læse mere om de forskellige tilbud og workshops vi udbyder, og sammen kan vi skræddersy tilbuddene, så de passer netop til jeres behov og fællesmål.

 

  • 1-2-3 Samtidskunst – styrk dine elevers evne til at se, opleve og formidle visuelle udtryk i samtiden

    Med 1: værk, 2: lektioner, 3: øvelser præsenteret på skolen, kan hele klassen få inspiration til at møde kunstens mange udtryk på egne præmisser. Læs mere om forløbet og tilmeld klassen her.

  • Gallerivandring for unge – kom med papero på gaden og giv dine elever et inblik i kunstscenens mangeartede arenaer

    Sammen skal vi på gallerivandring gennem København – tre stop på udvalgte lokationer giver eleverne et indblik i nogle af kunstens mange processer, og præsenterer et udpluk af de forskelligartede udtryk. Læs mere og tilmeld klassen her.

  • Workshopsforløb for alle klassetrin – slip fantasien løs!

    Der lægges vægt på elevernes mulighed for at få indflydelse på de forløb der tilbydes, samtidig med at der er fokus på færdigheder og kompetencer. Undervisningen i værkstedet vil foregå ud for den forestilling om, at alle skal have noget mellem hænderne, og derfor er alle forløb bygget op efter devisen: et eksemplarisk oplæg med bud på videre arbejde med indhold og idéer til inspiration og motivation. Læs mere om workshopsforløb og få inspiration til mulige workshop her.


Ring på tlf. 26 27 53 31 eller send en mail til charlotte@papero.dk for mere info.