Tilbud til daginstitutioner

Slip fantasien løs og få inspiration til at styrke  kreativiteten i hverdagen!

Papero kan tilbyde et pusterum i hverdagen og redskaber til at udforske den kreative metode. Papero tilbyder både workshopsforløb på værkstedet i Nansensgade eller besøg i jeres institution, hvor børnene kan få lov til at eksperimentere med farver, udtryk og sanse sig selv og andre i en lærerig og kunstnerisk proces.
Nedenfor kan I læse mere om aktuelle workshops, der udbydes lige nu, og sammen kan vi skræddersy tilbuddet, så passer til netop jeres ønsker og behov.

Workshop for de 4-6 årige

Mal med lyd på
Lav et fællesmaleri. Børnene eksperimenterer med at lave forskellige penselstrøg og samtidig sætte lyd på.
Først øver alle sig på at male en lyd og koncentrer sig om bevægelsen. Siden samles alle i større eller mindre grupper og maler med lyd på, på det fælles lærred.
Øvelserne aktiverer hele kroppen i billedearbejdet og formålet er at skabe sanselige erfaringer med at sætte farver på lærredet.
Det færdige værk vil være en manifestation af processen, som alle børnene vil kunne se sig selv i. Det vil være en fordel at der er planer for ophængning eller videre brug af de mange arbejder der kommer ud af undersøgelserne.
Workshoppen kan foregå indendørs eller udendørs model, alt efter hvilke muligheder, der er for at kunne klatte lidt med farverne.
Varighed: ca. 1 1/2 time.
Pris 700,-  Gratis for dagtilbud i Københavns kommune i samarbejde med Copenhagen Kids.
Underviser: Charlotte Selvig
Ring på tlf. 26 27 53 31 eller send en mail til charlotte@papero.dk for mere info.

 

IMG_4596