For voksne

Som barn er der masser af muligheder for at udfolde sig kreativt, men for de fleste voksne kan være svært at starte op igen, når man ikke har tegnet i længere tid. Man skal kæmpe med sine egne ambitioner, forestillinger om kvalitet og med utålmodighed. Det kan også føles uvant at sidde uforstyrret i længere tid og finde ro til fordybelse. Hjemme kan det være svært at holde fokus, når det bliver svært; der er jo altid en opgave man kan løse i familiens skød, mails der skal besvares eller andet. På værkstedet er der derimod tale om fordybelse og eksperimenteren med dig i centrum. Det kan være at man skal starte på en anden måde og med andre teknikker end dem, man er vant til for at opnå den ønskede virkning og finde frem til det udtryk, man gerne vil fremelske. Det ved du ikke, før du prøver.

Nedenfor kan du se de aktuelle tilbud i Paperos værksted og kontakt gerne Papero, hvis du har brug for sparring eller forespørgsler om forløb der kan styrke dit kunstneriske potentiale.

Tegnehold 1 for voksne – rum til fordybelse

Papero forsøger sig med et nyt kursus for de over 15-årige, som er mere et mentor og coaching forløb end decideret tegneundervisning; et sted hvor du kan få lov til at finde din personlige stil og teknikkerne til at udfolde dig visuelt.
Kom og vær med til at påvirke og forme dette nye voksenhold. Læs mere om holdet og tilmeld dig her. 

Drink’n’ doodle

Ved du endnu ikke, om du er til nørderi på en fast ugedag, kan du uforpligtende svinge forbi værkstedet i Nansensgade sidste fredag i hver måned og blive udstyret med et glas og en blyant i hånden til halvanden times kreativ udfoldelse i hyggelige omgivelser.
Læs mere om det nye koncept her.