For børn og unge

I Paperos værksted er der fuld af finurlige objekter og hverdagsting som bliver genstand for iagtagelse og undersøgelser undervejs. Vi tilbyder forskellige værkstedsforløb for børn og unge, hvor vi sammen arbejder med det tekniske håndværk, eksperimenteren og med mulighed for at præge undervisningen med egne idéer og projekter.

Nedenfor kan du læse mere om aktuelle værkstedshold, og kig gerne forbi værkstedet i Nansensgade eller ring til underviser Charlotte hør om nærmere om mulighederne for dit barns kreative udfoldelse.

Blandet billedkunst – Slip fantasien løs!

På kurset skal vi eksperimentere med teknikker og materialer af alle mulige slags. Der behøves ingen forudsætninger, bare man har lyst til at være sammen om at lege med farver, former, sanser og udtryk. Kurset foregår hver tirsdag kl.15.30- 17.30. Læs mere og tilmeld dig holdet her.  

 

 

Tegnehold – Alle kan lære at tegne! 

På tegneholdene, skal vi lære tegne det vi ser – ikke det vi tror vi ser. Alle kan lære at tegne, men det kræver øvelse, flid og energi at nå den fulde tilfredsstillelse, det er at kunne gengive det, man ønsker. Hver onsdag og torsdag kl.15.30-17.30 kan du få teknikkerne og metoderne til at finde din egen personlige streg. Læs mere og tilmeld dig holdet her.