Tilmelding til tegnehold

Nu er det tid til at tilmelde sig efterårets tegnehold

Ungetegnere – værkstedshold for de 7-15 årige       

Torsdage: Kl. 15:30–17:30

Alle kan lære at tegne, men det kræver øvelse, flid og energi at nå den fulde tilfredsstillelse, det er at kunne gengive det, man ønsker. Kurset er til dig, der i forvejen tegner meget og gerne vil blive bedre. På kurset, skal vi lære tegne det vi ser – ikke det vi tror vi ser. Sammen skaber vi et rum til fordybelse, hvor vi udvikler os fra det udgangspunkt vi har.

Værkstedet er fuldt af finurlige objekter og hverdagsting, der bliver genstand for vores undersøgelser undervejs. Der arbejdes hovedsageligt med skraveringsteknikker og gråtoner, gennem simple tekniske øvelser, større og mindre opstillinger og projekter som I alle kan have indflydelse på. Vi skal arbejde med det tekniske håndværk, men også eksperimentere, og der er mulighed for at præge undervisningen med idéer. Vi blander gerne forskellige materialer og prøver kræfter med forskellige udtryk.

Ind i mellem kommenteres arbejderne, og alle kan få glæde af de individuelle vurderinger og kommentarer.

Varighed: D.20.august – 17.december (OBS! Ingen tegning i uge 37/38 grundet udstilling samt uge 42)

Pris: 1700,- (14 gange/ incl. materialer)

Rum til fordybelse

– Kunstnerisk frirum for de +15 årige

Tirsdage kl 19-22:00

Et kunstnerisk frirum for de +15 årige. Vi arbejder med tegning, maling, collage og andet I kunne have lyst til at prøve. Der er plads til at arbejde med egne projekter og modtage vejledning, eller prøve inspirerende øvelser. Principperne er ‘fri leg’ og fordybelse. Hvor finder man et rum til fordybelse og ligesindede at ‘nørde’ med, når det handler om tegning. Papero forsøger sig med et kursus for de over 15-årige, som er mere et mentor og coaching forløb end decideret tegneundervisning. Kom og vær med til at påvirke og forme dette nye voksenhold.

Dette er for dig, som gerne vil arbejde med at udvikle dit eget udtryk og har lyst til at eksperimentere med forskellige teknikker. Vi leger med materialer og motiv – idéudvikling og komposition.

Det er ikke nødvendigt med megen erfaring, men vigtigt at have lyst og mod på fordybelse og udvikling. (Max. antal deltagere 10 personer)

Varighed:  D.22.september – d.15.december (lukket uge 42)

Pris: 2200,- ( 12 gange incl.materialer)