Voksenhold – Rum til fordybelse

Tegne/male/skabe-hold for de +15årige

Kan du bruge 10 tirsdage i den mørketid i Paperos værksted til at arbejde med din tegnelyst, maleteknik, idéer eller dit udtryk? Har du brug for et rum til at eksperimentere med materialer eller videreudvikle egne projekter i et fællesskab med masser af inspiration. Eller skal du bare igang? Så skal du melde dig på

Rum til fordybelse

Tid: Tirsdage kl 19-21:00

(start 8.jan.-19.marts – lukket i uge 7)

Pris: 1500,-

Tilmelding og mere info her

Max. antal deltagere 10-12 personer

Materialer; der er papir og blyanter og div materialer i værkstedet. Alt dette vil være til rådighed for spontane idéer og ekstra eksperimenter, men jeg anbefaler at man medbringer sit eget grej, så man har det som man arbejder bedst med og er sikker på at kunne videre føre egen streg. Jeg kan selvfølgelig være behjælpelig med råd og vejledning, og nybegyndere kan bare starte med det jeg har i værkstedet.

Den første gang vil jeg igangsætte en aktivitet, der kan danne afsæt til videre arbejder og præsentere os for hinanden. Jeg vil derefter tilrettelægge resten af forløbet efter deltagernes behov, og der vil være rig mulighed for at påvirke undervejs. Jeg plejer at starte hver gang med en øvelse eller et oplæg til teknik, som derefter kan udvikle sig i tråd med deltagernes temperamenter.