Elsker du at tegne?

Det gør jeg! Hvis du leder efter et sted at dele din passion, finde inspiration og rum til at lege med kridt, kul og pen, så er Papero noget for dig. Vi åbner i år med to tegnehold, der starter hhv. d. 22.august og d.23.august. 2018.

 

Dette er for dig, som gerne vil bevare glæden ved tegning, arbejde med at udvikle dit eget udtryk og har lyst til at eksperimentere med forskellige teknikker. Vi leger med materialer og med motiv, samt idéudvikling og komposition.

Det er ikke nødvendigt at have megen tegneerfaring, men vigtigt at have lyst og mod på at fordybelse og udvikling. Alle kan lære at tegne, men det kræver øvelse, flid og energi at nå den fulde tilfredsstillelse – at kunne gengive det, man ønsker. Kurset er til dig, der i forvejen tegner meget og gerne vil blive bedre. Sammen skaber vi et rum til fordybelse, hvor vi udvikler os fra det udgangspunkt vi har.

Værkstedet er fuldt af finurlige objekter og hverdagsting, der bliver genstand for vores undersøgelser undervejs. Der arbejdes hovedsageligt med skraveringsteknikker og gråtoner, gennem simple tekniske øvelser, større og mindre opstillinger og projekter, som I alle kan have indflydelse på. Vi skal arbejde med det tekniske håndværk, men også idéudvikling, og der er mulighed for at præge undervisningen med egne idéer.

  • I kan medbringe blyanter med forskellig hårdhed ( B-8B ), en sort kuglepen eller tynd spritpen, blyantspidser og evt. viskelæder. Evt. egen tegneblok.
  • En mappe til tegninger (kan også fungere som tegneunderlag).

Der vil være fælles ophængninger og gennemgange af arbejderne, så alle kan få glæde af de individuelle vurderinger og kommentarer.

img_20161212_162331

Tegnehold 1

Onsdage kl. 15:30 – 17:30

Pris: 2200,- (28 gange)

Varighed: 22.august – 10.april

Tilmelding kan ske nederst på siden.

Tegnehold 2

Torsdage 15:30 –  17:30

Varighed: 23.august –  til 11.april 
Pris: 2200,- kr (28 gange)
Tilmelding kan ske nederst på siden.

Udfyld nedenstående skema, så bliver I kontaktet.

 

OBS! Tilmeldingen er først bindende, når indbetaling er foretaget.