Tid til tegning

Den første Drink n’Doddle i Paperos værksted var en hyggelig aften, der i den grad tåler gentagelse.

Det handler simpelthen om at tilbyde et uforpligtende rum, hvor voksne kan tegne. For det kan være svært at starte op igen, når man ikke har tegnet i længere tid. Man skal kæmpe med sine egne ambitioner, forestillinger om kvalitet og med utålmodighed. Det kan også føles uvant at sidde uforstyrret i længere tid. Jeg ved at øvelse gør mester, og det er umuligt ikke at glædes, når man genfinder sit udtryk. Men det kommer ikke af sig selv.

Hjemme kan det være svært at holdeIMG_0842 fokus, når det bliver svært; der er jo altid en opgave man kan løse i familiens skød, mails der skal besvares eller andet. På værkstedet er der derimod tale om fordybelse og eksperimenteren med dig i centrum. Det kan være at man skal starte på en anden måde, og med andre teknikker end dem man er vant til, for at opnå den ønskede virkning. Det ved du ikke før du prøver.

Selv er jeg tilstede og kan give vejledning og idéer til at komme i gang med motivet, men du er fri til at gøre dine egne erfaringer. Der bliver sat objekter op til undersøgelse og inspiration, eller man kan gå på opdagelse i værkstedets samling. Jeg har også fundet de gamle LP’er og rejsegrammofonen frem, så stemningen er hyggelig og varm.

IMG_3118

Et lille glas vin og en hyggelig snak kan få det til at glide lettere, og vi gentager arrangementet allerede den 25.august. Så kom og tag hul på tegneriet.

Pris: 75,-  incl. materialer og et enkelt glas.

Max. antal deltagere: 10-12 personer

Følg Papero på Facebook her  hvor vi løbende slår begivenheder og stemningsbilleder op.

IMG_3127

Vær også opmærksom på Tegnehold 2 – for voksne, der er et coaching og mentor forløb, med fortløbende øvelser og emner. 10 gange med start d.5.september.