Lær at tegne og find dit udtryk

 

 

img_20161212_162331

Ungetegning

Torsdage 15:30 –  17:30

Varighed: 22.august –  12.december 
Pris: 1700,-
Tilmelding kan ske nederst på siden.

 

 

Der sker noget med tegningen, når børn der altid har tegnet bevæger sig ind i præ-teenageårene 10-12. Det kan være at fantasien ikke kommer ligeså nemt til én eller man har måske brug for nogle redskaber til at finde sin egen personlige tegnestil eller bare har brug for at finde tegnelysten igen.

img_0218

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alle kan lære at tegne, men det kræver øvelse, flid og energi at nå den fulde tilfredsstillelse – det at kunne gengive det, man ønsker. Kurset er til dig, der i forvejen tegner meget og gerne vil blive bedre. På kurset, skal vi lære tegne det vi ser – ikke det vi tror, vi ser. Sammen skaber vi et rum til fordybelse, hvor vi udvikler os fra det udgangspunkt vi har.

Værkstedet er fuldt af finurlige objekter og hverdagsting, der bliver genstand for vores undersøgelser undervejs. Der arbejdes hovedsageligt med skraveringsteknikker og gråtoner, gennem simple tekniske øvelser, større og mindre opstillinger og projekter, som I alle kan have indflydelse på. Vi skal arbejde med det tekniske håndværk, men også eksperimentere, og der er mulighed for at præge undervisningen med egne idéer.

Udfyld nedenstående skema, så bliver I kontaktet.

 

OBS! Tilmeldingen er først bindende, når indbetaling er foretaget.