Leg med udtryksformer

Underviser: Charlotte Selvig Svensen

Blandet billedkunst for alle aldre 

I værkstedet arbejdes med mange forskellige materialer. Tegning, maling, tryk, og collage. Mit udgangspunkt som tegner er blyanten, men undervisningen i værkstedet sigter på at støtte den enkelte i at finde sit eget udtryk, og turde gøre handle på sin egen trang til at udtrykke sig kunstnerisk.  Derefter leger vi med forskellige materialer. Her kan alle være med. Alle aldre. Der skal være et element af leg og eksperiment over aktiviteterne hos Papero. Om det er med komposition af egne billeder, teknikker eller materialer. Vi tager det alvorligt, men ikke for højtideligt; fejl er afsæt til nye opdagelser og det gælder om at komme igang.

Både store og små vil kunne få glæde af den ‘nørdede’ dialog omkring det vi laver. Udvekslinger mellem deltagerne om deres erfaringer med dette og hint, er en stor del af  det inviterende miljø, og det er med til at hjælpe den kunstneriske proces igang. Nogen gange kan det tage tid at få hul igennem til det man ønsker at udtrykke, og andre gange flyder det lettere.  Der vil være forskellige oplæg undervejs,, men alle kan være med til at bestemme hvordan kurserne udvikler sig. Vi veksler mellem store og små projekter undervejs, og der er åbent for at vi kan bygge videre på jeres egne idéer og tanker.

Ungetegnere – værkstedshold for de 7-15 årige       

Torsdage: Kl. 15:30–17:30

Alle kan lære at tegne, men det kræver øvelse, flid og energi at nå den fulde tilfredsstillelse, det er at kunne gengive det, man ønsker. Kurset er til dig, der i forvejen tegner meget og gerne vil blive bedre. På kurset, skal vi lære tegne det vi ser – ikke det vi tror vi ser. Sammen skaber vi et rum til fordybelse, hvor vi udvikler os fra det udgangspunkt vi har.

Værkstedet er fuldt af finurlige objekter og hverdagsting, der bliver genstand for vores undersøgelser undervejs. Der arbejdes hovedsageligt med skraveringsteknikker og gråtoner, gennem simple tekniske øvelser, større og mindre opstillinger og projekter som I alle kan have indflydelse på. Vi skal arbejde med det tekniske håndværk, men også eksperimentere, og der er mulighed for at præge undervisningen med idéer. Vi blander gerne forskellige materialer og prøver kræfter med forskellige udtryk.

Ind i mellem kommenteres arbejderne, og alle kan få glæde af de individuelle vurderinger og kommentarer.

Varighed: D.20.august – 17.december (OBS! Ingen tegning i uge 37/38 grundet udstilling samt uge 42)

Pris: 1700,- (14 gange/ incl. materialer)

Rum til fordybelse – Kunstnerisk frirum for de +15 årige

Tirsdage kl 19-22:00

Et kunstnerisk frirum for de +15 årige. Vi arbejder med tegning, maling, collage og andet I kunne have lyst til at prøve. Der er plads til at arbejde med egne projekter og modtage vejledning, eller prøve inspirerende øvelser. Principperne er ‘fri leg’ og fordybelse. Hvor finder man et rum til fordybelse og ligesindede at ‘nørde’ med, når det handler om tegning. Papero forsøger sig med et kursus for de over 15-årige, som er mere et mentor og coaching forløb end decideret tegneundervisning. Kom og vær med til at påvirke og forme dette nye voksenhold.

Dette er for dig, som gerne vil arbejde med at udvikle dit eget udtryk og har lyst til at eksperimentere med forskellige teknikker. Vi leger med materialer og motiv – idéudvikling og komposition.

Det er ikke nødvendigt med megen erfaring, men vigtigt at have lyst og mod på fordybelse og udvikling.

Max. antal deltagere 10 personer

Varighed:  D.22.september – d.15.december (lukket uge 42)

Pris: 2200,- ( 12 gange incl.materialer)

 Udfyld skemaet, så bliver I kontaktet.

OBS! Tilmeldingen er først bindende, når indbetaling er foretaget.